Fedezd fel diákodban a vállalkozói tehetséget!

Online szakmai program

Munkavállalói, innovációs és vállalkozói kompetencia kulcskompetencia, mely az elvégzett munka eredményéért és minőségéért történő felelősségvállalást, a vállalkozói hajlandóságot, kezdeményezőkészséget, a munkavállalás lehetőségeire való nyitottságot jelenti, involválja a pozitív jövőképet.

Az interperszonális, az intraperszonális és a logikai-matematikai területek erősségei vállalkozó szemléletmód által olyan tudásterületeken segíthetik a diákokat, mely a vállalkozói tehetség kibontakoztatásához járulhat hozzá.

Hogyan ismerhető fel már középiskolás korban a vállalkozói tehetség?

Milyen módon segíthető ennek kibontakoztatása?

Milyen programokkal támogatja a Nemzeti Tehetség Központ
a diákok vállalkozói tehetségének kibontakoztatását?

Hogyan segíthető a tehetség-életpálya alakítása,
a munkaerő-piacra történő minél eredményesebb belépés?

Milyen erőforrásokat jelent a Motiváció 3.0 a tehetségkibontakoztatási folyamatban?

Közös gondolkodásra invitáljuk a középiskolás korosztályt tanító pedagógusokat, szakembereket, mely során a fenti kérdések mellett számos további irányt is megismerhetnek a fiatalok munkavállalói, innovációs és vállalkozói kompetenciájának fejlesztéséhez, a vállalkozói tehetség kibontakoztatásának támogatásához.

Az online szakmai program ideje: 2023. szeptember 14. 15.00 – 18.15

IDŐPONTVÁLTOZÁS! ÚJ IDŐPONT: 2023. szeptember 28. 15.00 – 18.15

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött,

REGISZTRÁCIÓ

Regisztrálni 2023. szeptember 25-ig lehet. A regisztrált jelentkezőknek a program előtti napon kerül továbbításra az online felületre történő belépéshez szükséges link.

Igazolás

A részvételről igazolás kiállítása kérhető, amely a 277/1997. (XII. 22.) Korm. rendelet 5. § (3) d) pontja alapján 5 kredit értékkel beszámít a pedagógusok 7 évenkénti kötelező továbbképzésébe.

Az igazolás kiállításának feltétele: a fiatalok munkavállalói, innovációs és vállalkozói kompetenciájának fejlesztésére vonatkozó összegzést tartalmazó 5-8 mondatos reflexiós levél megküldése a programot követő 2 héten belül.

Az igazolások postai úton a munkahelyi címre kerülnek kiküldésre.